Tot americanii îi prind pe ai noștri

0
138

În timp ce justiția din România îi achită pe traficanții din dosarul Țăndărei, iar autoritățile păzesc, noaptea ca hoții, poarta lui Dincă, autoritățile din alte țări îi prind pe traficanții români.

Catalin Aionesei Lupu era căutat de Interpol pentru trafic de persoane în România și a fost găsit ascunzându-se într-o casă în Lower Keys, Florida.

Lupu este acuzat că a forțat femei și minore să se prostitueze în România, pe numele său fiind emis un mandat internațional de arestare. Totul a început atunci când un agent imobiliar bănuia că cineva a intrat prin efracție în casă și i-a chemat pe polițiști să- verifice imobilul.

Autoritățile au aflat rapid că Lupu este căutat de autoritățile române și de Interpol, organizațiile internaționale de poliție și, de asemenea, că Lupu se afla în SUA în mod ilegal.

Rămâne de văzut dacă și acest individ va fi spălat de justiția din România. Este foarte posibil, având în vedere că a reușit să ajungă ilegal în SUA, cu toate mandatele de arestare internaționale emise pe numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here