POLISANO, sau cum a distrus ȘTIM NOI CINE un om de afaceri, o afacere de familie ȘI AU PRELUAT-O CINE TREBUIE!
Doctorul Ilie Vonica a înființat firma POLISANO ca o afacere de familie, crescând-o în mai bine de 10 ani de la zero, la un Spital în Sibiu, o fabrică de medicamente oncologice și o rețea de 102 farmacii.
Vonica s-a sinucis în 2014, după ce soția sa a fost arestată într-o investigație cu decontări false. Problema e că, din 2014, de la trimiterea doamnei Ioana Vonica în judecată, nu mai găsești nimic, nici vreo știre, nici vreun dosar la instanțe!
DUPĂ CE ȘI-A ATINS ȘTIM NOI CINE SCOPUL, totul a dispărut! Vă povestesc asta ca să înțelegeți miza privatizării sănătății, Ministrul Victor Costache fiind doar unealta de care ȘTIM NOI CINE se folosește și se va dispensa…Sper că nu cum s-au dispensat de Dr. Condrea de la HEXI-PHARMA!
Mai e nevoie să citez din Adevărul, care scria din scrisoarea de adio de 6 pagini a Dr. VONICA:
“Milionarul ar mai spune că s-a săturat să fie ”urmărit şi vânat” , îşi roagă soţia să ducă afacerile mai departe”!
“, a declarat sursa noastră.
Însă, volens nolens, văduva Vonica nu a dus afacerile mai departe, ci a predat, la cheie, întregul lanț Polisano către Medlife.


Sursa ne confirmă că “știm noi cine” se referă la aceiași oameni care au stat în spatele “sinuciderii” lui Condrea. O altă sursă ne-a confirmat că este vorba despre implicarea unor foști șefi de servicii secrete în toată treaba cu privatizarea sănătății,fiind un plan vechi, de pe vremea lui Băsescu.

Cert este că cel puțin doi oameni din jurul Președintelui au murit în condiții suspecte, de la șeful de campanie online, în 2015, la Ilie Vonica, în 2014.

Va urma!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here