Guvernul Iohannis-Orban se încăpățânează să ne țină pe ultimul loc în Europa. Nu doar la pensii  și salarii, dar și deschiderea restaurantelor. Priviți acest tabel și o să vedeți că doar noi am mai rămas cu restaurantele închise. Și asta înseamnă 400.000 de locuri de muncă în pericol.

Un motiv în plus pentru ca acest guvern să plece”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Şeful Executivului a precizat luni că cel mai probabil de la 1 septembrie ar putea fi deschise restaurantele, dar în anumite condiţii.

Referitor la deschiderea restaurantelor, premierul a spus că există o propunere ca acestea să nu fie deschise peste tot şi anume în zonele unde există un anumit număr de cazuri de COVID-19.

Coronavirus în România, 26 august 2020. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat bilanțul pandemiei de coronavirus pentru miercuri, 26 august. Astfel, în ultimele 24 de ore, 54 de români au murit după ce au fost infectați cu coronavirus.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.256 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 572 sunt cazuri pozitive la retestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here