Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, s-a aflat astăzi la comisia de audiere a lui Victor Costache. Nu a avut nicio întrebare, ci a făcut, iarăși, o pleiadă de calomnii la adresa medicilor Beuran și Lucan, cerându-i, imperativ, ministrului acuzat de malpraxis, o lege a malpraxisului.

Bâlbâit, vizibil turmentat, încerca să ne convingă că toți medicii sunt niște șpăgari care iau bani și de la stat și de la pacienți. Cam cum vrea Victor Costache să facă și medicii de la privat: să primească bani de la stat, dar și de la pacienții obligați să achite costurile stabilite de privat pentru un act medical.

Ungureanu, denunțător și colaborator de meserie

Deputatul Ungureanu este din 2007(!!!), adică de treisprezece ani(!) COLABORATOR CU ACTE ÎN REGULĂ al DIICOT!!!

Inclusiv în perioada de când este deputat, în sensul acesta existând o Plângere Penală la Parchetul General ( Dosar nr 2/P/2018), Dosar bine ascuns de doi ani de zile de Parchet). Calitatea de Deputat este incompatibilă cu aceea de Colaborator al Parchetului DIICOT, iar Ungureanu ar trebui demis din funcția de Deputat, ar trebui să dea banii înapoi la Parlament și să fie deferit Justiției, mai ales că la Comisia Juridică a Camerei deputaților există sesizarea nr 4c-11/543 din 07 06 2018, bine ascunsă și ea la ordinul lui Coldea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here