Totul despre Bill Gates, folosind propriile declarații, despre depopulare, vaccinare, eugenie și monitorizare prin cipare:

Interviu Sanjay Gupta- BIll Gates

Dr. Sanjay Gupta: Zece miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a face „anul vaccinurilor”. Ce înseamnă asta exact?

Bill Gates: În acest deceniu, credem că se pot realiza progrese incredibile, atât în ​​inventarea de noi vaccinuri, cât și în asigurarea asigurării lor catre toti copiii care au nevoie de ele. Nu mai avem nevoie decât de vreo șase sau șapte – și atunci ai avea toate instrumentele pentru a reduce moartea copilăriei, a reduce creșterea populației și orice altceva – stabilitatea, mediul – beneficiază de asta.

Bill Gates: Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Se va ajunge la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună in crearea de noi vaccinuri, asistență medicală, servicii de sănătate reproductivă, am putea scădea asta cu, poate, cu 10 sau 15 la sută.

In trecut, Donald Trump a avut în vedere crearea unei comisii de siguranță condusă de Robert Kennedy Jr pentru a analiza efectele mortale ale vaccinurilor.

Bill Gates, în această declarație, îl avertizează pe Trump: „Nu, aceasta este o fundătură, te vei împotmoli. Asta ar fi un lucru rău. Nu face asta. “

La scurt timp după această afirmație, Robert Kennedy JR. a murit într-un “accident aviatic”

Bill Gates a declarat că fundația sa finanțează construcția de fabrici care vor produce șapte vaccinuri impotriva coronavirus. Fundatia a declarat ca aloca miliarde de dolari pentru asta.

Anthony Fauci, Bill Gates, Clinton, Nancy Pelosi

Tot în acest articol trebuie să-l menționăm pe doctorul Anthony Fauci (apare în fundația Bill Gates), care gestionează criza COVID-19 în SUA, despre care, inițial, spunea că este un fleac. Tot el a prezis această pandemie, exact că Bill Gates, în 2017.

În 2017, la forumul privind pregătirea impotriva pandemiei, la Universitatea Georgetown, medicul care conduce echipa de reacție la covid-19 in SUA, Anthony Fauci, a făcut o declarație cum ca administrația Trump nu va avea probleme doar cu amenințările mondiale în materie de sănătate, ci ca se va confrunta si cu o epidemie de boală surpriză. Acest om poate fi văzut în compania (precum și în parteneriatele de afaceri) ale Clintons, Obamas și, desigur, Bill Gates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here