Calculele făcute pe baza datelor de la autoritățile chineze

0
412

Graficul de mai sus prezice numărul de infecții cu coronavirus care vor apărea în cazul în care focarul nu este izolat. Conform acestuia, pe baza proiecțiilor actuale, vor exista peste 183 DE MILIOANE de oameni infectați, până la sfârșitul lunii februarie.

Graficul, făcut de firma de date “Bianco Research”, arată că, dacă rata infecțiilor rămâne constantă, 183.943.221 de persoane vor fi fost infectate de virus în următoarele trei săptămâni.

Având în vedere că virusul a infectat deja minimum 7.711 persoane și a ucis 170 (un procent de fatalitate de puțin peste 2%), în cazul în care 183 de milioane de persoane ar fi infectate, păstrând proporția creșterii, ar muri 3,6 MILIOANE.

Pentru a fi absolut clar, aceasta nu este o predicție că 100 de milioane de oameni vor fi infectați până în 20 februarie”, explică Bianco Research. „Mai degrabă, aceasta a fost rata de creștere a răspândirii în ultimele 12 zile. Un vaccin, o mutație, sau o izolare eficientă a focarelor, ar putea ajuta la reducerea acestei rate de creștere. “ “Comisia de sănătate din China ne oferă și numărul de pacienți suspectați a fi infectați și care se află carantină”, a adăugat Jim Bianco. „Este vorba despre cei cu simptome de gripă izolate și monitorizate. În ultimele cinci zile a crescut de 10 ori și a ajuns la 44.000.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here