Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu (PNL), și-a anunțat demisia din funcție în urmă cu scurt timp.

„În urmă cu aproximativ o oră, după ședința de Guvern, mi-am inaintat demisia”, a afirmat ministrul.

Ministrul anunțase că își dorește să demisioneze chiar de acum câteva zile. 

Vîlceanu a spus că a pornit la drum într-o echipă care se baza și pe încredere, iar în momentul acesta „nu mai putem vorbi de acest gen de încredere”.

El a adăugat că nu a fost sunat până acum de premier, care, de altfel, nici nu avea de ce să îl caute, în condițiile în care discuțiile erau politice.

Mai mult decât atât, Dan Vîlceanu, anunța, vineri, că este dezamăgit de modul în care „circulă mesaje” în partid și pentru că nu vrea să participe la „acest bâlci” își va da, sâmbătă, demisia din funcție.

„Oricum, vreau să vă spun următorul lucru și mi se pare foarte important pentru situația mea, situația în care mă aflu acum. Având în vedere că colegi din BEX au primit un mesaj să vină într-o ședință, după aceea au primit un alt mesaj de la Secretariatul General că e mâine (sâmbătă – n.r.) ședință de BEX, vreau să vă spun că cel puțin în ceea ce mă privește pe mine, eu nu vreau să particip la un asemenea bâlci și la ședința de mâine eu îmi voi anunța demisia din funcția de secretar general, urmând ca colegii care vor să facă lucrurile așa, să le facă așa cum doresc dar nu sub supravegherea mea”, spunea Vîlceanu.

Florin Cîţu a anunțat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL, după ce liderii a 39 de organizații județele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Național în ședință extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea și organizarea Congresului Extraordinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here