Simona Halep se confruntă cu o suspendare de patru ani din activitatea sportivă după ce a fost găsită pozitivă cu roxadustat la US Open 2022. În încercarea de a contesta această decizie, fostul lider WTA a depus un memoriu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), sperând să obțină o reducere semnificativă a pedepsei.

Ce şanse are Simona Halep la TAS după mărturia lui Patrick Mouratoglou. O dezvăluire de ultimă oră  făcută de fostul său antrenor, Patrick Mouratoglou, prin intermediul unui videoclip pe Instagram, nu pare să îmbunătățească perspectivele sportivei. Ben Rothenberg, un jurnalist american cunoscut în lumea tenisului, susține că această declarație nu va avea un impact semnificativ în procesul de la TAS.

Verdictul Agenției Internaționale de Integritate în Tenis a fost anunțat pe 12 septembrie 2023, iar Simona Halep a primit o suspendare de patru ani începând cu descoperirea sa pozitivă la roxadustat. Cu o suspendare provizorie începând din octombrie 2022, sportiva a ispășit deja un an din pedeapsa primită. Situația Simonei Halep la TAS rămâne incertă, iar verdictul final va fi așteptat cu interes în lumea tenisului. În ciuda mărturiei lui Patrick Mouratoglou, se pare că procesul va continua să fie unul complex și controversat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here