Proiectul globalist al frontierelor deschise pare să se prăbușească, deoarece tot mai multe țări își închid granițele din cauza pandemiei coronavirusului.

ACTUALIZARE: Lituania a anunțat că își va închide granițele și pentru străini. Cetățenii nu vor avea voie să părăsească țara.

ACTUALIZARE 2: Estonia a anunțat acum că își va închide granițele străinilor începând cu data de 17 martie. Cetățenii estonieni, deținătorii „pașaportului” eston, rezidenții și persoanele a căror familie este rezidentă vor avea voie să intre în țară.

Zece țări europene si-au închis, sau vor închide în curând, granițele, total sau parțial. Aceste țări includ Austria, Slovacia, Republica Cehă, Polonia, Danemarca, Norvegia, Letonia, Lituania, Estonia, România și Slovenia.

Austria a fost prima țară care a anunțat controale la frontieră cu Italia. Ei opresc persoanele din Italia care sosesc în țară, cu excepția cazului în care au o hârtie de la medic care atestă că sunt sănătoși.

Slovacia a interzis străinilor și nerezidenților să intre în țară și a oprit toate călătoriile internaționale. Cetățenii polonezi vor avea însă voie să intre în țară. Slovenia și-a închis granița cu Italia și i-a sfătuit pe slovenii din Italia să se întoarcă acasă.

Polonia le va interzice tuturor străinilor, cu excepția celor cu permis de ședere, să intre în țară începând de duminică. Cetățenii polonezi care se întorc acasă vor trebui să fie carantinați timp de 14 zile.

De asemenea, Danemarca și-a închis granițele pentru a încerca să reducă focarul de virus corona. Poliția daneză, asistată de militari, a înființat un punct de control pe podul Öresund care face legătura între Danemarca și Suedia.

Norvegia este a doua țară scandinavă care își închide granițele. Toate aeroporturile și porturile vor fi închise. În practică, granița cu Suedia este închisă, deoarece străinii fără permis de ședere vor fi opriți la frontieră.

Republica Cehă introduce unele dintre cele mai draconice măsuri dintre toate țările . NIMENI nu va avea voie să părăsească țara și străinilor nu li se va permite să intre în țară. Această mișcare fără precedent va începe la jumătatea zilei de 16 martie.

Letonia a decis să închidă TOATE granițele sale internaționale aeriene, rutiere, maritime și feroviare începând cu 17 martie. Cetățenii letoni și persoanele care locuiesc în țară vor avea voie să se întoarcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here