O nouă fabrică de ulei se va deschide într-o comună din România. Potrivit autorităților locale, va fi una dintre cele mai mari și mai bine dotate din țară.

O nouă fabrică va fi deschisă în județul Gorj. Este vorba despre o fabrică de ulei care ar urma să fie deschisă în comuna gorjeană Țânțăreni.

“O să mai fie o investiție importantă care se profilează la Țânțăreni, realizată de un mare agent economic.

Va fi una dintre cele mai dotate și mai mari fabrici de ulei din România.

Investiția este realizată prin implicarea președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu”, a declarat senatorul PSD, Cristi Rujan, la o emisiune radio, potrivit gorjonline.ro.

Oraşul din România unde se deschide o fabrică de anvelope. Se vor crea peste 350 de locuri de muncă

Nokian Tyres, o companie din Finlanda, se pregătește să deschidă o nouă fabrică de anvelope în Oradea, județul Bihor, generând peste 350 de locuri de muncă pentru anul viitor.

Acestă fabrică va fi un exemplu în industria anvelopelor, fiind proiectată să funcționeze cu emisii zero de CO2. 

Directorul General, Susanna Tusa, subliniază importanța formării unei echipe puternice pentru această nouă fabrică. 

Compania recrutează atât manageri, cât și operatori pentru zona de producție, subliniind că toți cei interesați sunt încurajați să aplice CV-uri.

Investiția majoră de peste 600 de milioane de euro pentru această fabrică, susținută și de un ajutor de stat considerabil, evidențiază modul în care astfel de proiecte pot sprijini dezvoltarea economică a țării.

Fabrica va avea o capacitate impresionantă de producție de șase milioane de anvelope pe an și se estimează că primele anvelope vor ieși de pe linia de producție în a doua jumătate a anului viitor, urmând ca producția comercială să înceapă la începutul lui 2025.

Nokian Tyres, cu sediul în Nokia, Finlanda, produce anvelope pentru mașini, camioane, autobuze și echipamente grele. 

Cunoscută pentru anvelopele sale de iarnă, Nokian este singurul producător de anvelope din lume cu propriul său centru permanent de testare a anvelopelor de iarnă, potrivit click.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here