Violeta Vijulie l-a criticat pe actualul preşedinte al partidului şi a spus că ar fi surprinsă dacă ar mai avea cineva încredere în el. 

“Aş face o diferenţă între ce au spus cei doi în aceste dezbateri. Dl Florin Cîţu a vorbit despre programul de guvernare, a vorbit despre faptul că în PNRR sunt prinse nişte reforme cu care trebuie să mergem în Parlament în perioada următoare, a vorbit despre vaccinare, despre acest certificat verde care ne ajută să ţinem România deschisă în perioada următoare. Pentru că trebuie să găsim mereu echilibru între a proteja sănătatea oamenilor şi a ţine economia în picioare. Vaccinarea, spitalizarea, totul necesită bani. Dacă noi închidem economia, inclusiv lucrurile care se referă la sănătate nu mai pot fi susţinute cu bani. 

Din păcate, dl Orban merge cu mesaje foarte emoţionale. Dacă ar fi candidat pentru prima dată pentru funcţia de preşedinte al PNL, l-aş fi crezut. Că l-am crezut prima oară. L-am crezut foarte mult timp şi l-am aşteptat să pună în aplicare ceva. Nu înţeleg cine ar putea să îl mai creadă acum, pentru că a avut patru ani şefia partidului, a avut partidul alături de el, a avut guvernarea, a avut toate resursele la îndemână. În situaţia asta, a ajuns să fie doar cu 4-5 filiale lângă el. Mă uitam cine sunt persoanele cu care merge la înaintare, Virgil Guran, Violeta Alexandru. Filiale care nu au câştigat la votul cetăţenilor, spre deosebire de echipa domnului Cîţu”, a explicat Violeta Vijulie. 

“Orban, cel mai mare duşman al PNL”

Mihai Gâdea a insistat, în studioul Antena 3, ca Violeta Vijulie să le acorde celor doi note pentru prestaţia de dinaintea Congresului. 

“Având în vedere aceste lucruri, aş propune calificative. I-aş da domnului Cîţu FB, pentru că s-a apucat de lucruri care sunt consistente, se întâmplă lucruri la Guvern. Domnului Orban i-aş da nesatisfăcător. Eu am fost prima care i-a transmis domnului Orban să renunţe la candidatură şi să vină în echipa Cîţu. Nu îşi prezentase intenţia de a pleca de la conducerea Camerei atunci. I-am spus să vină. Nu a venit, dar a devenit cel mai mare duşman al PNL, cel mai mare susţinător al moţiunii. Nu ar fi trebuit să îşi permită aşa ceva”, a concluzionat Violeta Vijulie la Antena 3. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here