Aflăm astăzi că procurorul general al SUA, William Barr, va lua „măsuri” împotriva oficialilor guvernamentali care „abuzează organizațiile religioase” cu măsuri de aplicare a distanțării sociale, deoarece țara continuă să se ocupe de pandemia coronavirusului, originară din China.

Purtătorul de cuvânt al lui Barr, Kerry Kupec, a făcut anunțul pe Twitter, scriind: „În această săptămână Sfântă pentru mulți americani, AG Barr monitorizează reglementarea guvernamentală a serviciilor religioase. În timp ce politicile de distanțare socială sunt adecvate în această situație de urgență, ele trebuie să fie aplicate într-o o manieră uniformă și să nu discrimineze organizațiile religioase. Așteptați-vă la o acțiune penală din partea Departamentului de Justiție săptămâna viitoare! ”

Această mișcare vine pe măsură ce unii oficiali guvernamentali din întreaga țară s-au ocupat de blocarea slujbelor de Paște și chiar au amenințat că vor închide definitiv bisericile dacă nu se respectă distanțarea socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here