Deși PNL se jură că nu fură și că nici gura nu le miroase a usturoi, iată că au început preluarea primarilor PSD. Și, pentru a inaugura noul parteneriat politic, au pus de-un parteneriat în afaceri cu statul.

Problema este că Mihai Chirică, primarul de la Iași, fost PSD, actual PNL, umbla de mult timp cu rechinii imobiliari ai PNL din Iași:

Întâlnirea de taină

“Misterul unui schimb scandalos de terenuri dintre Primăria Iași și o firmă privată se dezleagă la ceas de seară la o cafenea din buricul orașului. Proiectul schimbului de terenuri a fost inițiat de către primarul Mihai Chirica, dar a fost respins de trei ori la rând atunci când a fost supus votului din Consiliul Local. La a patra încercare, în urmă cu o lună, câțiva dintre consilierii PNL se reorientează, ridică mâna în favoarea proiectului, iar schimbul de terenuri este aprobat. După câteva zile, șeful PNL Iași, actualul ministru Costel Alexe, petrece cu beneficiarul schimbului, omul de afaceri Gheorghe Dochițanu, la cafeneaua Madison din Palas. La întâlnire, Alexe a venit însoțit de finul său, Ionel Panainte, angajat al Oficiului de Cadastru, iar omul de afaceri Gheorghe Dochițanu de către o persoană rămasă încă neidentificată.Pe scurt, Primăria Iași a achiziționat de la firma G&R Imobiliar Group SRL terenul de 1.281 metri pătrați situat pe strada Ciric nr. 5, oferind la schimb un teren de 3.300 mettri pătrați în Cicoarei.Evaluarea primăriei: prețul terenului a crescut de la 100.000 de euro la 230.000 euro“, scrie publicația 7Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here