”Eu aş vrea să candidez la funcţia de vicepreşedinte al partidului, cum am candidat şi acum patru ani. Înţeleg că se va propune o modificare de statut şi înţeleg că s-a propus să fie alegeri pe regiuni şi nu poţi să candidezi decât unul singur – un bărbat şi o femeie, pentru că nu poate în regiunea respectivă să dea organizaţia un singur aviz decât pentru o singură persoană. Logic – foarte simplu şi foarte şmechereşte”, a spus Cătălin Rădulescu.

Domnul deputat mai susţine că  ar trebui organizate alegeri pe actualul statut.

”Eu cred că ar trebui să mergem pe statutul vechi al partidului, nu să facem un statut nou, ca să nu existe competiţie în partid. Mie mi se pare firesc ca orice om să poată candida. Ar fi limitarea candidaturilor”, a mai spus Rădulescu.

El a acuzat şi creşterea procentului de posturi de vicepreşedinte alocat femeilor.

”Vor fi jumătate bărbaţi şi jumătate femei. Fiind opt regiuni, vor fi opt bărbaţi şi opt femei. Se măreşte numărul de femei. Ceea ce… Eu nu am nimic… Mie îmi plac femeile, le iubesc extraordinar, dar nu ştiu dacă e, aşa, o cutumă în partidul nostru, chiar aşa, dintr-o dată, de la 30(% -n.r.) la 50(% n.r.)…”, a mai declarat deputatul PSD.

El a afirmat că o altă modificare propusă se referă la liderii organizaţiilor judeţene, care vor putea deţine şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, ”ceea ce nu e în regulă”.

De asemenea, Rădulescu a spus că, în mod normal, ”toată lumea ar trebui să fie nemulţumită, dacă e să fim normali la cap” de modificările care vor fi aduse statutului partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here