Fiecare ministru din Cabinet face astăzi ceea ce poate mai bine, suntem într-o cursă de ştafetă în care fiecare aleargă şi încearcă să obţină cea mai bună perfomanţă personală, a declarat, joi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan Radu Oprea, întrebat dacă se teme de o posibilă remaniere.

“Referitor la remaniere, cred că fiecare ministru, astăzi, în Cabinet face ceea ce poate mai bine. Dintotdeauna am spus – şi când am fost audiat în comisia parlamentară – că privesc această chestiune ca pe un sport de echipă. Au fost alţi miniştri înaintea mea. Şi noi suntem într-o cursă de ştafetă în care fiecare aleargă şi încearcă să dea tot ce poate mai bun, să obţină cel mai bun timp şi să obţină cea mai bună performanţă a lui, personală. Avem, însă, o regulă a jocului. Se numeşte program de guvernare şi urmăm această regulă, iar eu cred că atât timp cât putem şi suntem în formă maximă într-adevăr ne putem continua această cursă. Restul este la aprecierea colegilor mei”, a spus Oprea.

În ceea ce priveşte situaţia actuală din PSD, ministrul a afirmat că el, personal, vede “pozitivă starea actuală din Guvern”, iar lucrurile funcţionează normal.

“Azi am avut şedinţă de Guvern, m-am întâlnit cu colegii mei, am avut propuneri legislative, am avut ordonanţe de urgenţă, am avut acte normative adoptate. Lucrurile funcţionează normal”, a subliniat ministrul.

Întrebat dacă tensiunile ar putea afecta imaginea partidului, Ştefan Radu Oprea a răspuns:”Eu, personal, cred că avem acea înţelepciune şi că ne-am găsit echilibrul, urmare a unui fapt care este până la urmă normal, acela de a dialoga între noi. Sunt forumuri în interiorul partidului, acolo unde lucrurile trebuie să fie discutate. S-au discutat şi eu cred că am făcut acel pas înainte, care era necesar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here