Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a stabilit luni prin tragere la sorți, completurile de cinci judecători pentru 2022.

Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit luni componența completurilor de cinci judecători pentru anul 2022, a anunțat instituția printr-un comunicat.

“Prin Hotărârea nr.175/15.12.2021 a Colegiului de Conducere al Înaltei Curți de Casație și Justiție s-a stabilit funcționarea în cadrul instanței supreme, în cursul anului 2022, a două completuri de cinci judecători în materie penală și a două completuri de cinci judecători în alte materii decât cea penală. Totodată, în ceea ce privește completurile de cinci judecători organizate în alte materii decât cea penală, s-a stabilit numărul judecătorilor din cadrul fiecărei secții care vor intra în compunerea acestora.”, arată Biroul de Informare și Relații Publice al ÎCCJ.

Astăzi, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, “s-a procedat la tragerea la sorți a componenței completurilor de cinci judecători, precum și a listelor de permanentă aferente, rezultatele tragerii la sorți fiind aprobate prin Hotărârea nr. 1/03.01.2022 a Colegiului de Conducere”, mai precizează ÎCCJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here