Bucureștiul are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani, subliniază Călin Popescu Tăriceanu.

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu , strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90?”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

El spune că, de la bun început, această alianţă „nu a mirosit a bine”.

„Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti – spun ei) şi nu pentru bucureşteni mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării nu este bine nici pentru ei şi nici pentru noi. Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani! Este din ce în ce mai clar că Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste! Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul ‘Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!”, adaugă liderul ALDE.

Tăriceanu mai afirmă că Bucureștiul are nevoie de soluții, însă oferta contracandidatului său este ruptă de realitate.

„Oameni buni, oare suntem pregătiţi să încredinţăm conducerea oraşului nostru unui candidat care pare rupt de realitate, care uită în ce mileniu suntem? Da, oraşul nostru este în suferinţă, dar aceşti amatori nu sunt doctorii de care are nevoie, ci doar nişte organizatori de parastase”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here