Turiştii care au ajuns în staţiunea Mamaia  sunt încurajaţi să colecteze dozele din aluminiu pentru a le trimite spre reciclare. Această campanie estivală se numeşte ExtravaCANza, şi debutează vineri pe Plaja Flora.

“Ediţia din acest an a campaniei ExtravaCANza se desfăşoară pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, timp de nouă zile, respectiv în zilele 13-15 iulie, 20-22 iulie, 27-29 iulie, turişti fiind stimulaţi şi premiaţi pentru dozele de aluminiu colectate şi introduse într-un aparat inteligent. Aparatul emite bonusuri, în funcţie de numărul dozelor depuse (5 doze = o băutură răcoritoare, 30 doze = un cuţit de bucătărie, 50 doze = un storcător de fructe, 60 doze = voucher 50 lei) astfel că fiecare voluntar va fi recompensat instantaneu, pentru determinarea de care a dat dovadă”, informează comunicatul de presă.

Pe lângă acţiunea de colectare a dozelor din aluminiu, organizatorii au pus în programul campaniei activităţi de distracţie pentru toate vârstele – campionate de fotbal, sesiuni foto într-o cabină special amenajată, face painting pentru copii şi animaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here