Eugen Valentin Pătru a obţinut medalia de bronz în proba de tir cu arcul olimpic pentru persoane cu dizabilităţi, joi, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Pătru l-a învins în finala mică pe Serasinghe Pathirana Bandula, din Sri Lanka. Medalia de aur a revenit italianului Fabio Tomasulo, iar cea de argint a fost obţinută de francezul Fabian Frily.

România are până acum şapte medalii cucerite la competiţia de la Wuhan, una de aur, patru de argint şi două de bronz. Aurul a fost câştigat de atletul Alin Firfirică (aruncarea discului), argint au obţinut Ana-Maria Popescu la spadă, Andreea Chiţu la judo (cat. 57 kg), Andrei Dukov la lupte libere (cat. 57 kg), Suzana Georgiana Şeicariu la lupte libere (cat. 57 kg), iar bronzul a fost obţinut de Ionuţ Zincă, la orientare, şi de Eugen Valentin Pătru, la tir cu arcul olimpic, persoane cu dizabilităţi.

Armata României participă, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, cu un lot format din 80 de sportivi şi 28 de antrenori, personal medical şi staff tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here