Moare lumea după Laurențiu Tenț, sau, cum să mori de foame în așteptarea pensiei.

0
202

“Șeful județului campion la întârzierea calculării pensiilor, din cauza căruia s-a sinucis un om, a fost puș șef la Pensii peste țară, ca să rezolve, ați ghicit, întârzierile!


Un bihorean se sinucidea în februarie 2018, deoarece nu mai avea din ce trăi, din cauza întârzierii calculării pensiei sale.
Controlul trimis de către CNPP la Casa de Pensii Bihor, la vremea respectivă, a stabilit că vina întârzierii îi aparține lui Laurențiu Tenț, director executiv adjunct al Direcției Stabiliri și Plăți Prestații, cu atribuții de director executiv asupra activităților de stabilire și plată a prestațiilor. Procesul-verbal de control al fost semnat fără obiecții de Laurențiu Tenț.


Ei bine, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, l-a numit, recent, pe Laurențiu Tenț, președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, pentru a se ocupa de rezolvarea întârzierilor pe care le tot blamează aceeași Violeta.
Încă un „competent” marca PNL!”, relatează Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Cum era fraza, aia, “o greșeală asumată, este pe jumătate iertată?”, dar mai e o frază celebră, “mortul de la groapă nu se mai întoarce”. Depinde de modul în care privim lucrurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here