Cartianu și Ciocăzanu sunt fasciști, nu misogini.

0
347

Ce fel de oameni justifică bătaia luată de cineva, prin prisma mentalității “oricum nu e pe același taler cu Ana Blandiana, sau Mihai Sora” ?


Un nespălat ca Grigore Cartianu și Travestitul Ciocăzanu. Acest laș fiind adevăratul autor al articolului, semnat sub pseudonimul feminin “Lora Schmit-Popa aka Lora Trocan”, care a ultragiat internetul. Însuși Cartianu ne spune, senin, că “e lesne de înțeles de ce autorul scrie sub pseudonim”. Da, de laș și fascist ce e.

Sigur, oamenii au sesizat tenta misogină a articolului care învinovățeste victima, pentru că “era botoxata și proastă și ținea linia 112 ocupată”, dar eu prefer să mă refer la modul fascist in care Cartianu împarte oamenii în “demni de a trăi” și “condamnați la moarte”, pentru că nu se încadrează în tiparul lor de așa-zisa moralitate, sau inteligență. Apropo, imbecililor, nu există “o linie 112”, pe care să “o ții ocupată”, apelurile la 112 sunt automat redirecționate către cele mai apropiate celule din zona efectuării apelului, apoi către dispeceratul poliției din acea zonă.

Da, probabil că Daniela Crudu nu este un model de femeie de urmat, în general, depinde ce țel ai în viață. Dar eu aș spune că nu este un model de urmat în acest caz, deoarece promovează lipsa de acțiune penală la adresa unor dezaxați abuzatori… Ba chiar promovează Sindromul Stockholm. Asta era esențial de punctat în această speță, nu analiza morală, intelectuală, socială, ezoterică, a Danielei Crudu.

Cartianule, tu ai oricum traficul mai mic decât lista de foști prieteni ai lu’ Cruduța, iar bătaia pe care ți-ai luat-o tu toată viața, la capitolul scriitură și jurnalism, nu o poate întrece niciun gibon care bate femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here