Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, 31 ianuarie, că în urma discuțiilor cu liderul PNL București, Sebastian Burduja, partidul nu va mai sprijini candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. O analiză la nivelul organizației va avea loc joi, însă nu s-a dezvăluit încă cine va fi candidatul partidului.

PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, a anunțat miercuri liderul partidului, Nicolae Ciucă.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că liberalii nu îl vor mai susține pe Nicușor Dan la alegerile locale din acest an.

„Am anunțat și anunțăm că din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, criteriile PNL, filiala București, din discuțiile avute cu președintele filialei, Sebastian Burduja, PNL nu va mai susține candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Mâine vom discuta și în filială. Nu discutăm de viitorul candidat, nu lansăm candidatul mâine”, a declarat Nicolae Ciucă.

Nicușor Dan este susținut pentru un nou mandat la Primăria Capitalei de Alianţa Dreapta Unită, au declarat duminică liderii celor trei partide care formează Alianţa, Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

În 25 ianuarie, PNL Bucureşti a lansat campania online ”Ce-ai făcut, Nicușor?”, cu scopul de a afla direct de la cetățeni dacă actualul edil al Capitalei merită al doilea mandat de Primar General.

Campania a fost lansată la ”aniversarea” de un an a solicitării transmise lui Nicușor Dan de către liberali pentru a rezolva 10 teme esențiale de pe agenda Bucureștiului.

„Matematic, fără sprijinul PNL, Nicuşor Dan nu ar fi ocupat niciodată funcţia de Primar General. Până în prezent, Nicuşor Dan a beneficiat de toată susţinerea Partidului Naţional Liberal pentru proiectele propuse, dar rezultatele s-au lăsat aşteptate”, preciza PNL Bucureşti într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here