Și da, avem apă caldă, dar… sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig, a spus sociologul Mirel Palada. În 2024, locuitorii Bucureștiului îngheață în apartamente și se spală cu apa încălzită pe aragaz. Dar măcar Nicușor Dan ne-a încălzit cu glumele. Râzi și te încălzești. Vom vedea dacă oamenii își vor aminti de promisiunile USR, de acum patru ani, atunci când vor vota în 2024. Vom vedea cum va funcționa memoria scurtă a oamenilor la vremea când vor merge la urne. Lumea trebuie să-și aducă aminte de aceste promisiuni eșuate înainte de a decide pentru viitor.

Sociologul Mirel Palada a făcut haz de necaz pe seama acestui subiect. El a zis că, de patru ani, amenii au apă caldă sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig.

„Acum patru ani, cei de la USR aveau tupeul și îndrăzneala să vină cu afișele acelea absolut delirante în care ziceau că: „nu îmi vine să cred că trebuie să votez ca să am apă caldă”. Și au câștigat alegerile pe baza acestei harneli. Acum, de patru ani, oamenii au apă caldă sub formă de apă rece și căldură sub formă de frig”, a zis Mirel Palada la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here