Revine Cioloș la Guvernare?

0
646

Dan Barna a postat pe Facebook un mesaj din care aflăm că USR+ s-a răzgândit: Vrea la guvernare, cu anumite condiții și cu un anumit premier.

Această propunere vine ca o nouă lovitură pentru Klaus Iohannis, la fel ca propunerea Sorosistului Pricopie, pentru că același Iohannis a girat și susținut guvernul Cioloș în trecut. Dacă Iohannis va insista cu Orban, își va pune în cap USR-ul. Dacă va insista cu organizarea alegerilor anticipate, atunci vor deveni cei mai buni prieteni.

Sigur, e posibil ca mișcarea lui Barna să fie una doar de fațadă, nutreț pentru alegătorii lor, să nu pară chiar sclavii lui Iohannis.

Dar, cu ocazia asta, aflăm că USR nu-i mai aparține lui Dan Barna, ci lui Cioloș. Este o chestiune de timp până când Dacian va prelua, oficial, frâiele USR, iar Barna va pieri, pe modelul Nicușor Dan.

Mâine, la consultările de la Cotroceni, delegația USR îi va comunica șefului statului faptul că Alianța USR-PLUS este pregătită să participe, cu miniștri, la o guvernare al cărei prim obiectiv să fie adoptarea unei ordonanțe de urgență care să instituie revenirea la alegerile de primari în două tururi.

Acest scenariu este valabil doar în situația în care majoritatea de sorginte pesedistă din parlament va face imposibilă organizarea anticipatelor.

Reamintesc că Alianța USR PLUS are o propunere de premier în persoana lui Dacian Cioloș. Avem, de asemenea, oameni competenți pentru posturile de miniștri dintr-un viitor guvern.“, a scris Dan Barna pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here