Vladimir Putin a fost surprins într-o ipostază care aduce din nou în discuție starea de sănătate a acestuia. Liderul de la Kremlin a tremurat necontrolat în timpul unei întâlniri cu Lukașenko. Televiziunile din Rusia nu au difuzat momentele, au tăiat scenele la montaj, transmite Realitatea Plus. Cu toate acestea, acum imaginile controversate au apărut în spațiul public.

În imagini se vede cum Vladimir Putin nu își poate controla mâna dreaptă care tremură. Și picioarele îi tremură, și pare că reușește cu greu să facă pașii spre Alexandr Lukașeșnko. La un moment dat se prinde cu mâna dreaptă de reverul hainei pentru a masca astfel mișcarea necontrolată. Întâlnirea dintre cei doi lideri a avut loc în februarie, cu o săptămână înainte de invazia în Ucraina. Atunci toate televiziunile au cenzurat momentul întâlnirii dintre Putin și Lukașenko și au prezentat evenimentul fără imaginile care acum, odată cu apariția pe Internet, ridică mari semne de întrebare. Unele imagini îi arată pe cei doi în plan apropiat, în așa fel încât să nu se observe cât de greu se deplasează Putin.

Acum specialiștii din lumea întreagă dezbat subiectul stării de sănătate a lui Putin. Neurologi, specialiști în somatică sau psihiatri au analizat limbajul trupului liderului de la Kremlin și sunt de părere că starea lui nu este bună. Cel mai ciudat moment cu liderul de la Kremlin a fost surprins însă de la o întâlnire pe care acesta a avut-o cu Serghei Șoigu. Atunci Vladimir Putin a fost văzut stând cocoșat și ținându-se cu ambele mâini de masă.

În plus, Vladimir Putin a apărut din nou cu fața umflată, marți, la ceremonia de decorare a sportivilor ruși care au câștigat medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă, de la Beijing, au punctat jurnaliștii americani de la New York Post.

”Continuă să apară întrebări privind posibila înrăutățire a stării de sănătate a președintelui rus Vladimir Putin, după ce a apărut cu fața umflată la o ceremonie de premiere a campionilor olimpici de la Beijing”, scriu cei de la New York Post.

Președintele rus avea fața umflată când s-a pozat la eveniment cu patinatoarea Kamila Valieva, care a fost în centrul unui scandal de dopaj în timpul Jocurilor Olimpice 2022. Putin nu a părut în cea mai bună formă nici la slujba de Paște de la Moscova, deși au existat speculații că imaginile au fost manipulate de Kremlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here