Mogulul de la Hollywood, Harvey Weinstein (FOTO), a fost condamnat ieri pentru multiple cazuri de viol și de agresiuni sexuale. Producătorul de film era un mare donator al democraților, finanțând cu bani grei campania lui Hillary Clinton (FOTO) din 2016, dar și plătind avocații care l-au apărat pe Bill Clinton în scandalul cu Monica Lewinsky.

Trump a spus că nu a fost „niciodată un fan” al lui Weinstein, care a donat emorm pentru campaniile democraților .

„Vă spun doar atât, oamenii care l-au plăcut au fost democrații, Michelle Obama l-a iubit! Hillary Clinton l-a iubit!”, a spus el.

Tot ieri, s-au produs schimbări la nivelul conducerii unor companii uriașe. Mai mulți directori executivi s-au retras din funcții: Disney, MasterCard, L Brands, Salesforce, Uber Eats, HULU, MGM, IBM, LinkedIn, Match.com, Aurora Cannabis, etc.

Interesant este că cel puțin trei dintre aceste firme aveau deja scandaluri pe rol.

Robert Bob Iger

Directorul executiv al Disney, Bob Iger, a fost arestat în 2009 pentru pedofilie, și, totuși, a rămas în funcție până ieri, când a fost condamnat Weinstein.

Soros & Mastercard

Directorul executiv al Mastercard a semnat un protocol cu George Soros, pentru a da bani migranților cu ajutorul cardurilor Mastercard.

Leslie Wexner, directorul executiv al L Brands, firma parteneră a gigantului “Victoria’s Secret”, este acuzat, atât din interior, cât și din exterior, că ar fi forțat modelele să se prostitueze și că el însuși le-ar fi violat. Totodată, acesta avea legături cu miliardarul pedofil, Jeffrey Epstein. Ancheta în acest caz este amplă și încă în desfășurare.

După ce Jeffrey Epstein a murit în condiții suspecte în închisoare, stai și te întrebi care va fi soarta lui Harvey Weinstein? Dacă simpla condamnare a produs un asemenea cutremur la vârful acestor companii, mă întreb cam ce și cât știe Weinstein despre cei menționați mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here