20.000 LEI PE LUNĂ

0
168

Atât costă să angajezi un ministru la privat. Pardon, un chirurg anchetat pentru malpraxis. Pardon, un ministru care face favoruri pentru clinica la care îl angajezi.

Miercuri seară, la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV, ministrul PNL a spus că ”operez gratis”, dar în contract scrie: ”Salariul de bază lunar brut este de 20.512 lei”.Contractul și actul adițional cu clinica Polisano Sibiu conțin obligații ale angajatului Costache, care intră în contradicție cu jurământul din Constituție și cu atribuțiile legale ale ministrului Costache.“, relatează Libertatea.ro

Același Victor Costache nu a contenit să ne demonstreze versatilitatea sa în domeniul medical, prin halucinanta afirmație “copiii cu părinți în diaspora suferă de autism”.

”O Românie normală este o ţară în care se construiesc spitale, în care sistemul sanitar este centrat pe asigurarea accesului tuturor cetăţenilor la servicii medicale de calitate și în care profesioniștii se simt încurajaţi și bine răsplătiţi pentru un efort esenţial în îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei”, spunea Președintele Klaus Iohannis la audierea lui Victor Costache.

Interesant mod de a “asigura accesul tuturor cetăţenilor la servicii medicale de calitate”, în condițiile în care Guvernul Orban a început privatizarea programelor de sănătate. Iar Ministrul Sănătății a fost directorul medical al Clinicii Polisano din Sibiu și, actual, angajat al aceleiași clinici. Calitatea înseamnă promovarea unor medici acuzați de malpraxis în funcția de ministru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here