Abuz de putere deghizat în populism? Sau ambele

0
297

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, nu a pornit un război doar cu liftiera de la Ministerul Muncii, ci cu toți românii care au fost tratați discreționar și dismisiv de către stat. În cazul Violetei Alexandru, aceasta nici nu avea dreptul să o concedieze pe doamna Paula, liftiera. Dar, din exces de zel populist, ministrul nu s-a lăsat până când liftiera nu a rămas pe drumuri. Printre alte reușite ale Ministrului Muncii, se numără și sechestrarea funcționarilor de la minister.

“Ea este doamna Paula, liftiera pe care Violeta Alexandru nu s-a lăsat până nu a dat-o afară inclusiv de la firma privată de mentenanță lifturi, ca să scape de ea din Ministerul Muncii.
Contractul dintre firmă și minister a fost denunțat, sub condiția că se va semna unul nou doar dacă liftiera dispare! Că nu suportă madame ministru să mai vadă fața liftierei!
Propun o petiție pentru salvarea doamnei Paula, care mai are doi ani până la pensie!

https://www.petitieonline.com/salvai-o_pe_doamna_paula_liftiera_de_la_ministerul_muncii “, a scris pe Facebook Cristian Vasilcoiu, consilierul Olguței Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here