“Acum două luni scriam că înainte de alegerile locale și, eventual parlamentare anticipate vor începe să fie arestați și executați toți candidații cu șanse ai PSD din marile orașe, din municipii, orașe și comune. Scriam tot atunci că Ciolacu a vândut demult PSD-ul lui Iohannis, fără vreun scop anume, ci doar pentru că așa a primit ordin de la ofițerii săi superiori.

PSD nu numai că nu mai este ce a fost, este un cadavru descompus a ceea ce a fost odată un Partid. Din momentul în care Iohannis și-a numit procurorii șefi, toate dosarele, reținerile, arestările și condamnările sunt la comandă. Și numai ale celor de la PSD, sau ale vreunui amărât, cum ar fi Ludovic Orban, de la PNL. Am mai scris atunci că inclusiv cei care au făcut înțelegeri cu Sistemul, vor fi la rândul lor executați. Acum patru ani, când Olguța Vasilescu a fost reținută, toți, inclusiv cei de la PSD am sărit în apărarea ei. Acum, când Sorina Pintea este săltată în urma unei înscenări ordinare, când Codrin și primarii lor sunt alergati de Procuratură, PSD-ul este mort și intrat în putrefacție.

Așa cum v-am spus, dragilor, odată cu arestarea lui Beuran, este doar începutul. Vor urma toți cei pe care i-am pomenit atunci, iar PSD nu va trece mai mult de 15% la locale. O să-mi spuneți de București, iar eu o să vă spun că urmează Gabriela Firea, dar și toți cei care au o cât de mică șansă. Dacă mai e ceva de făcut? Nu, pentru că PSD-ul s-a sinucis începând din mai 2019 și, dacă mai mișca totuși dintr-un deget, Ciolacu& Tudose and Company i-au vândut pe toți.

Imi pare rău de ceea ce i se întâmplă Sorinei Pintea, dar cel care a omorât-o este chiar PSD-ul lui Ciolacu, care va aresta toți PSD-iștii care contează, după care va fi executat chiar el.”, a scris Gelu Vișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here