Astăzi, fostul ministru al sănătății, Sorina apintea și-a anunțat candidatura la Primăria Baia Mare și, tot astăzi, i-a fost înscenat un flagrant, care nu prea e flagrant.

Inițial, știrea era că Sorina Pintea ar fi fost prinsă în flagrant luând, fie 120.000 euro, fie 120.000 RON, în spital, în biroul său, de la un furnizor de echipamente medicale, pentru a câștiga o licitație. Se pare, însă, că banii, 120.000 euro, sau 120.000 RON, atenție, erau într-un plic (???) și ar fi fost dați pe hol unei terțe persoane, deci nu Sorinei Pintea, nu în biroul dumneaei.

Atunci, nu avem flagrant și, asemenea, precizăm că nu pot încăpea 120.000 euro într-un plic, darămite 120.000 RON.

Totodată, trebuie luat în calcul și momentul, bine gândit, o zi de vineri, la oră de maximă audiență. Inițial, apăruse știrea cum că acele echipamente ar fi fost achiziționate pentru coronavirus, tocmai pentru ca știrea să fie alipită panicii naționale cu epidemia de coronavirus.

Trebuie observat faptul că, în ciuda unui așa-zis flagrant perfect, nu s-a emis un mandat de arestare pe numele ei, ci de aducere la DNA București. Ceea ce este ciudat, pentru că în urma unui flagrant, persoana este reținută imediat. În schimb, procurorii DNA au stat în biroul ei, începând cu ora 13:00, timp de 8 ore.

Tot astăzi a fost pus sub acuzare fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a cărui opinie despre acel dosar am aflat-o chiar de la el: https://expresnational.ro/c-stefanescunu-te-mai-poti-intalni-cu-organizatiile-locale-ca-iti-fac-astia-dosar-penalpsd-e-vanat-dar-pnl-face-fix-aceleasi-lucruri/

Este cel puțin interesant că aceste dosare vin în contextul în care PNL este în scădere, din punct de vedere electoral, în urma dezastruoasei guvernări și a crizei politice prelungite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here