“Mi-e greu să o văd pe Sorina Pintea în ipostaza că ia șpagă, ba chiar că și-ar fi manifestat nemulțumirea, din declarația denunțătorului, și că ar fi cerut mai mulți bani. Eu, așa cum o cunosc, chiar dacă e PSDistă, nu o văd în această ipostază.

Cu denunțătorii, ăștia, m-am convins cât de mult rău pot să facă pentru a scăpa ei, vedeți achitarea lui Horia Georgescu. Deci aș fi prudent în ce o privește pe Pintea. Pentru că e vorba de înregistrări, aici trebuie mare atenție, ele pot fi corecte, sau pot fi trunchiate, avem o mulțime de dosare bazate pe stenograme trunchiate.

Nu înțeleg de ce trebuia arestată preventiv o femeie, mai ales că se știa că doamna Pintea bolnavă. Lași în libertate violatori și îi judeci în libertate, dar o femeie o arestezi preventiv. Am o alergie când aud aceste lucruri! “, a declarat Traian Băsescu la RTV.

Anchetă privind operațiunea împotriva Sorinei Pintea : https://expresnational.ro/pnlchereches-si-psdpop-si-au-dat-mana-ca-sa-o-bage-pe-pintea-la-puscarie-informatii-bomba/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here