Bill Gates și Melinda Gates au prezis pandemia Coronavirus

Ironic, la doar trei luni mai târziu a început adevărata pandemie.

0
584

Fundația lui Bill Gates și Melinda Gates a efectuat, în octombrie 2019, o simulare de pandemie care a imaginat chiar un focar global de coronavirus.

Bill & Melinda Gates

Melinda Gates a spus anul trecut că apariția unei pandemii, indiferent dacă apare în mod natural, sau este concepută în laborator, va fi cel mai mare risc pentru umanitate.

“Gândiți-vă la numărul de oameni care părăsesc New York-ul în fiecare zi și merg peste tot în lume – suntem o lume interconectată”, a spus ea. “Aceste conexiuni ne vulnerabilizează pe toți.”

Probabilitatea ca o astfel de boală să apară continuă să crească. Apar noi patogeni pe măsură ce populația mondială crește, iar controlul efectuat la granițe este din ce în ce mai relaxat. Oamenii călătoresc mereu cu avionul, acesta fiind, în sine, o pepinera propice pentru prășirea microbilor,  și transportarea lor de pe un continent pe altul în câteva ore.

Gates a prezentat rezultatele acestei simulări și a constatat că o nouă gripă, ca cea care a ucis 50 de milioane de oameni în pandemia din 1918, ar ucide acum aproximativ 30 de milioane de oameni în termen de șase luni.

În cazul amenințărilor biologice, există o lipsă de interes. Lumea trebuie să se pregătească pentru pandemii în același mod în care se pregătește pentru război”, a concluzionat Bill Gates.

Cert este că dacă acest virus a fost “scăpat dintr-un laborator”, atunci există, în mod clar, un antivirus/tratament. Indiferent de scopul pentru care a fost creae, ca armă biologică, sau dacă a fost descoperit întâmplător, nu poți studia un astfel de virus, nici nu poți obține un patent pentru el, dacă nu ai un antivirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here