Televizoare vechi pentru jocuri video noi!

Hipstăreală, sau tehnologie imbatabilă?

0
375

E adevărat. Rularea jocurilor moderne pe un monitor CRT de epocă produce rezultate absolut excepționale – superioare oricărui lucru din epoca LCD, până la inclusiv cele mai noi afișaje OLED.

Avantajele tehnologiei CRT față de panourile plate moderne sunt bine documentate. CRT-urile nu funcționează dintr-o grilă de pixeli fixă ​​așa cum o face un ecran LCD – în schimb, trei culori sunt direct pe tub. Așadar, nu există nici o neclaritate de amploare, deci jocurile pot fi rulate la orice fel de rezoluție

Al doilea avantaj este rată de împrospătare a imaginii. Toate tehnologiile LCD folosesc o tehnică cunoscută sub numele de „partiționare și memorare a imaginii” care are că rezultat redarea mișcării la o rezoluție semnificativ mai mică decât imaginile statice. Ați observat vreodată cum arată încadrarea imaginii stânga / dreapta într-un meci de fotbal decât fotografiile statice pe un ecran LCD? Acesta este un exemplu clasic de rezoluție slabă a mișcării – ceva care pur și simplu nu este o problemă pentru un CRT. Redarea mișcării pe CRT este la un alt nivel în comparație cu tehnologiile moderne, prin faptul că fiecare aspect al fiecărui cadru este redat identic, până la punctul în care chiar și o prezentare 768p poate oferi mai multe detalii în mișcare decât un LCD 4K.

Cei mai mulți oameni nu au posibilitatea financiară de a-și cumpăra un ecran CRT enorm, dar poate că este timpul să vă recuperați și reparați Goldstar-urile, pentru că sunt mai în vogă decât Nokia 3310.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here