Bogdan Licu, mai catolic decât Papa în cazul Costache

0
121

Parchetul General nu are suficiente probe pentru a începe o anchetă în cazul ministrului Victor Costache.
Măi, magistraților, mai, fiți mai “cu perdea” și reticenți în a face astfel de afirmații, când voi ați băgat o grămadă de oameni simpli la pușcărie, fără probe.


Am postat întreaga cronologie a faptelor lui Costache, din care reies, atât premeditarea, cât și complicitatea lui Orban in demersurile guvernamentale. Vedeți aici: https://expresnational.ro/premeditarea-lui-costache/


Deci, dacă în cazul Dincă, DIICOT, neavând probe, a reușit să-l țină în arest preventiv și să construiască un întreg rechizitoriu fantasy, pe baza spuselor lui Dincă, ei nu pot ancheta faptele documentate ale lui Costache?


Dacă în cazul lui Dragnea, unde acesta a fost condamnat la 3 ani și 6luni pe baza unor relatări, fără probe fizice, pentru INSTIGARE la abuz în serviciu, ei nu pot ancheta faptele documentate ale lui Costache?


Dacă in cazul dosarelor fabricate de Negulescu și Onea, oamenii au fost condamnați pentru corupție, pe probe false, ei nu pot ancheta faptele documentate ale lui Costache?


Dacă în cazul lui Zgonea, care a luat mită pentru a angaja o duduie la minister, s-a putut ancheta fapta, ei nu pot ancheta faptele, documentate, ale lui Costache, prin care favorizează, din bani publici, nu doar persoane, ci UN ÎNTREG SPITAL PRIVAT?

Nu zice nimeni că falsificarea de probe în stilul lui Portocală este normală, sau că e acceptabilă condamnarea oamenilor fără probe reale, sau solide… Dar nici să te comporți ca fata mare la măritat, atunci când ți se aduc la cunoștință probe despre fapte penale, nu e normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here