Violeta, Konrad-Adenauer-Stiftung, Kovesi, Basescu

0
640

Atunci când nu se ocupă de hărțuit liftiere, Violeta Alexandru se întreține cu o companie selectă, sau mai bine zis, o fundație selectă. Atât de selectă, încât este programată o întâlnire cu reprezentanții fundației înainte de întâlnirea cu pensionarii, de care ar trebui să se ocupe Ministrul Muncii.

Dar cu ce se ocupă Konrad Adenauer-Stiftung ? Cam cu aceleași lucruri ca fundația lui Soros “pentru o societate deschisă”.

Asa isi descrie Konrad Adenauer-Stiftung domeniul de activitate

Dar Violeta nu e singura care are acest anturaj select. Comisarul european “wannabe”, Siegfried Mureșan, se întâlnea cu KAS, chiar în ziua în care Klaus Iohannis își depunea candidatura anul trecut. Poate i-au sfințit-o.

Aceeași fundație a emis judecăți de valoare despre alegerile din 2009, ba chiar a insinuat că Intact Media Group, condus de “securistul Dan Voiculescu”, ar influența alegerile în favoarea PSD. Întregul articol este plin de elogii la adresa lui Traian Băsescu.

Articol de pe site-ul KAS despre alegerile din 2009 si “securistul Dan Voiculescu”, asa cum spun ei.
“Proiectul Iohannis” si elogiul lui Basescu

Acum, că am terminat cu politicienii “binecuvântați” de Konrad Adenauer-Stiftung, să trecem la politruci, pardon, la magistrați: Laura Codruta Kovesi.

Aceasta a fost chiar prezentă la o adunare de-a lor, unde a făcut vorbire despre candidatura ei la EPPO și despre “viața ei oropsită în România”, după cum spun chiar ei in descrierea lor.

Kovesi la KAS
Elogiul KAS pentru Kovesi

Deci, ca să rezumăm: Oricine vrea să fie “cineva” în politichia românească, de la Președinte, la Ministru și până la Slujire, trebuie să treacă de Konrad Adenauer-Stiftung. Întrebarea este “Câți alți politicieni au făcut plecăciuni acolo, în timpul serviciului?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here