Ajunsă la cea de a treia generație, Dacia Duster se prezintă cu un nou design, mult mai robust decât precedentele, dar și cu mai multă personalitate. Mașina primește laude la nivel internațional.

Noua Dacia Duster are aceeași platformă CMF-B, precum Dacia Jogger și Sandero. Aceasta este folosită și la Renault Clio și Captur și Nissan Juke și Note. Tom Ford, editorul revistei britanice Top Gear, aduce în discuție dezvoltarea noului model.

Fiind considerată anterior o mașină accesibilă oricui din clasa muncitoare, editorul își pune problema dacă se mai încadrează noul model în această categorie sau, din contră, a devenit mai pretențios.

“A treia generație a unui favorit Top Gear a crescut cu siguranță – ar trebui să ne îngrijorăm? Deși suntem mari fani ai Daciei Duster aici pe TopGear.com, există un ușor sentiment de neliniște în jurul acestei noi generații. De ce? Ei bine, arată puțin… prea bine, clar. Puțin prea mult echipament și fantezie pentru ceea ce se presupune a fi un erou muncitor, serios și ieftin”, notează Top Gear, conform Observator.  

Noua Dacia Duster prezintă multe elemente noi, mai ales în partea exterioară. Printre acestea se numără elemente de protecție care înconjoară partea inferioară a caroseriei, conturând în mod armonios pasajele roților, protecțiile laterale, la bara din spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here