Mugur Ciuvică a explicat de ce este înlăturat Ludovic Orban și oamenii lui și cum a devenit brusc incomod după alegerile parlamentare. 

”Iohannis a pierdut alegerile, le-a pierdut rău de tot, și reușește să încalece PNL-ul.” consideră Mugur Ciuvică. El a subliniat, în emisiunea ”Miercurea Neagră”, de la DCNewsTV, că, în acest sens, președintele României ”l-a scos pe Orban din peisaj de la Guvern, acum îi scoate oamenii de la Guvern. Cu siguranță, îl va scoate, în scurt timp, și de la partid. L-ar încurca Orban șef la PNL, pentru că Orban, chiar dacă nu e vreo personalitate politică, e un politician vechi, penelist a fost toată viața lui, știe lucrurile de acolo, are influență, prietenii, are oameni care-i sunt recunoscători și e și un tip foarte tenace”.

”Cu PNL-ul a rezolvat dl Iohannis cazul, dacă până acum erau servitorii lui Iohannis, acum sunt iobagii lui Iohannis, dacă nu chiar sclavi, să vedem care o să fie forma” consideră Mugur Ciuvică. 

În continuare, analistul Mugur Ciuvică a mai spus că ”Orban are potențialul să-l încurce pe Iohannis”, adăugând că ”în cazul lui Iohannis, lucrurile sunt evidente, el a fost generalul, se aștepta să câștige, dar și-a luat-o în freză. Cum să spună acum Iohannis: eu am fost prost, nu mă pricep la politică, iertați-mă, plec la Cotroceni înapoi și o să mă ocup de afaceri externe și de război, să nu ne atace vreun marțian. Nu! Și-a găsit pe cineva pe care să dea vina. Și cine era cel mai potrivit? Orban! Vina o aruncă pe Orban acum, e ceva absolut elementar”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here