Dincă și convorbirile din celulă

0
900

Uitați-vă și minunați-vă de unde a învățat Dincă să-și schimbe mărturia, încă din luna octombrie, și să-l tragă și pe Risipiteanu, ăla, în treabă. Cine este “coleg celulă”? 👀Cine este individul care pare versat în drept penal și care înregistra discuțiile cu Dincă?

Deci, chipurile, a lovit-o cu brutalitate pe Alexandra în cap și în torace. A căzut și a dat cu capul de beton, a continuat să o lovească, spunând că “îi dăduse sângele pe nas și urechi”… Dar nu era nici o urmă de sânge în casă?

Cine sunt “militarii” despre care vorbesc Dincă și colegul de celulă? Are legătură cu baza Deveselu? Despre ce stațiune experimentală vorbește Dincă? Este o pistă falsă, sau o recunoaștere a faptului că putea trece neobservat într-o zonă atât de bine păzită?

Menționez că același coleg de celulă îi relata ce se “dezbate” la televizor, insinuând că teoria butoiului nu stă în picioare. Parcă puneau amândoi cap la cap toată treaba. “I-am convins, știi? ” și cu asta cred că am spus tot.

Pe scurt, întregul rechizitoriu este brodat pe spusele lui Dincă, până la punctul în care acesta își schimbă, cu totul, declarația. În acel moment, procurorii DIICOT au consemnat că noile declarații sunt false pentru că “nu vorbea la fel de emoțional”.

Conform experților de la DIICOT, Dincă a fost motivat de EXTREMISM ȘI IDEOLOGIE. Probabil că era și jihadist?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here