‘Este timpul ca discreditatul Joe Biden să demisioneze pentru că a permis ceea ce s-a întâmplat în Afganistan, dar şi din cauza creşterii ameţitoare a COVID-ului, a dezastrului de la graniţă, a suprimării independenţei noastre energetice şi a paraliziei economiei noastre’, a scris fostul preşedintele republican într-un comunicat.

‘Aceasta ar trebui să fie uşor având în vedere că încă de la început nu a fost ales în mod legitim’, mai susţine Donald Trump, care continuă să afirme în mod eronat că a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020. Deşi fostul lider de la Casa Albă a supervizat negocierile cu talibanii în vederea retragerii soldaţilor americani din Afganistan, în prezent intenţionează să dea vina pe succesorul său pentru dezastrul militarilor afgani.

‘Ceea ce a făcut Joe Biden în Afganistan este mitic. Va rămâne una din cele mai mari înfrângeri din istoria americană’, l-a ironizat duminică, într-un comunicat precedent, Donald Trump pe actualul preşedinte al SUA, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here