Senatorul Vergil Chițac a fost adus fără izoletă la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, deși a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Senatorul nu purta nici măcar mască de protecție, deși personalul medical era echipat regulamentar. Vergil Chitac a fost testat pozitiv pentru coronavirus încă de pe 6 martie! La fel și nevasta sa și fiul său și asistentul său personal.

La data de 8 martie, acesta a participat la o petrecere la care au participat 400 de persoane, majoritatea femei. Tot el a participat între timp și la ședințe de plen în Parlament.

CUM să-mi mai ceri mie, om de rând, să fac si să dreg ceva, orice, dacă un individ de la vârful statului, infectat cu coronavirus, zburda în public, cu bună știință, in condiții care nu au nicio legătură cu condițiile care ni se impun nouă?!

În timpul acesta, Ludovic Orban și Victor Costache au expus, cu bună știință, presa, colegi din Guvern , Parlament și funcționarii aferenți, la Coronavirus. Totodată, cum poți să afirmi că tu te izolezi la vila lac 1, când atâția români nu au unde să se ducă, sau stau claie peste grămadă, în centrele de carantină? Sau când îți urlă diaspora la granițe că mor de foame de 48 de ore? Să îi luați pe toți la vila lac 1, inconștienților!

Și ca să fie coliva frumoasă și gustoasă, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban, acesta fiind infectat cu coronavirus. Să gestionezi criza, având un guvern în carantină este reprezentarea exactă a situației din România: tragedie, iresponsabilitate, demență totală.

Traian Băsescu, despre Orban: „Eu l-aș interna pe Orban, fără să-l mai caut dacă e bolnav. Eu cred că omul ăsta e bun de dus la un teatru de comedie, nu în fruntea Guvernului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here