În plină criză de coronavirus, în care este nevoie de cât mai mulți medici și locații pentru tratament (inclusiv ATI), marele lanț de clinici și spitale private, Medlife, a decis să restrângă consultaţiile pentru pacienţii cu probleme respiratorii acute pentru a păstra în siguranţă pacienţii care vin în cadrul clinicilor reţelei pentru alte patologii. Cu alte cuvinte, țara arde și baba se scarpină în “siguranță”.

În contextul numărului crescut de solicitări venit din partea pacienţilor cu patologie respiratorie, am decis să restrângem pentru o perioadă limitată programul de consultaţii în cazul pacienţilor adulţi cu patologie respiratorie acută pentru a putea asigura un flux optim şi a păstra în siguranţă pacienţii care se adresează pentru alte patologii. În cazul copiilor până în 18 ani programul nu a suferit modificări”, au transmis reprezentanţii MedLife.

Motivul invocat este aberant, având în vedere faptul că toate spitalele acționează în regim de epidemie, indiferent de ce consultații efectuează, și iau măsuri stricte de protecție a staff-ului medical și a pacienților.

Iată diferența dintre un mesaj transmis de către medicii și asistentele de la spitalele de stat, care își riscă viața pentru a salva oameni și cei pentru care viata umană este un business și nimic mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here