Simona Halep, a declarat că se aştepta ca publicul de la Melbourne să fie ostil la meciul cu australianca Destanee Aiava.

“Mă aşteptam ca publicul să fie ostil. Mereu când joci cu o jucătoare din ţara respectivă este dificil, dar şi pentru mine este acelaşi lucru când joc în România. Nu m-am gândit prea mult la asta. M-am gândit numai la ce trebuie să fac eu pe teren şi să fiu atentă la starea mea, nu la ce transmite publicul”, a spus Simona Halep.

Liderul mondial, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că a fost tensionată de miza partidei: “Mă bucur că am trecut de acest meci, nu a fost deloc uşor. Primul tur într-un turneu este mereu greu, aşa că trebuie doar să am mai multă încredere şi să merg înainte curajoasă. Am avut un pic de stres înainte de meci. Normal, doi ani la rând nu am reuşit să trec de primul tur. Acum, sper să fiu mai bine în turul următor”.

Halep a reușit să se califice, marţi, în turul secund al turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, după ce a învins-o, scor 7-6 (5), 6-1, pe Destanee Aiava, locul 193 WTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here