”Vlad nu este în ţară, urmând a se prezenta la data la care se va întoarce sau să fie audiat prin mijloacele de comunicare la distanţă (videoconferinţă)”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma.

Aceasta a declarat că i-a anunţat pe procurorii DNA despre faptul că fratele ei nu are cum să se ajungă marţi la audieri.

Duminică seară , postul Antena 3 a arătat, o înregistrare prezentându-l pe Vlad Cosma, care demonstrează că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor “probe fabricate” unor oameni de afaceri și politici, printre care şi lui Sebastian Ghiţă.  Vlad Cosma a arătat cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar, aceştia amenințându-l  pe Vlad  că îi vor aresta sora, pe Andreea Cosma.

“Multe persoane au prezentat dovezi în 2017 despre procurorul Portocală Zdreanţă, despre abuzurile făcute de acesta, despre pasiunea pe care o avea pentru ea (Andreea Cosma -n.r.). Din acest grup înfracţional fac parte Onea Lucian, procuror-şef DNA Ploieşti, celebrul procuror suspendat Negulescu, adjuncta şefului DNA Ploieşti, poliţiştii judiciari Mihai Iordache, Florea Gabriela. Scopul lor era să fabrice dosare. În acest mod a fost promovat Mircea Negulescu, la fel şi Onea Lucian în cadrul Colegiului DNA Bucureşti. Procurorul Onea Lucian mi-a spus cum îi va face pe Victor Ponta, pe Sebastian Ghiţă şi că sora mea va fi arestată. I-am spus că accept, doar ca sora mea să nu fie arestată”, a povestit, la Antena 3, Vlad Cosma.

După toate aceste întâmplări, Parchetul General a informat că fostul deputat a depus o plângere penală împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, respectiv Giluela Diaconu, Lucian Onea, Mircea Negulescu și Alfred Savu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here