Haos în Germania: Mutilare genitală, terapie cu prostituate pentru violatori!

0
669

În timp ce feministele se dau cu fundul de pământ că sunt “discriminate”, pentru că un bărbat le deschide ușa, sau pentru că trebuie să gătească, se întâmplă lucruri cu adevărat halucinante împotriva femeilor din Germania.

Sigur, feministele nu vor reacționa la aceste abominatii, deoarece intră in contradicție cu agenda globalista pe care o promovează și care contribuie la crime împotriva femeilor și feminității.

Peste 70.000 de femei din Germania au fost supuse unei mutilări genitale (Mutilare Genitală la Femei), iar alte 17.000 de tinere sunt expuse riscului de a se comite o astfel de procedură barbară împotriva lor.

O doctoriță germană, Cornelia Strunz, care lucrează la Desert Flower Center, a spus că numărul de cazuri de mutilări genitale din Germania este în creștere din cauza migrației crescute din țările africane și asiatice islamice, unde practica este larg răspândită.

Violatorii din Renania de Nord-Westfalia au primit permisiunea de a vizita prostituatele în bordeluri ca parte a „terapiei” lor.

Landschaftsverband Westfalen-Lippe (LWL) a confirmat rapoartele presei germane că pacienții unei clinici de psihiatrie din sistemul penal din Lippstadt-Eickelborn aveau voie să viziteze bordelurile, deși prostituatele în sine nu au fost informate despre program, sau despre infracțiunile violente ale “clienților” , relatează Kronen Zeitung.

Vizitele au fost permise pentru ca agresorii sexuali să capete experiență cu femeile și nu este prima dată când o astfel de politică a fost pusă în aplicare în Germania.

Deci, cumva, feministelor, femeile care se prostituează sunt un fel de obiect care îi ajută, fără acordul lor, pe violatori să devină lover boys? Și, tăcere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here