Laura Vicol a dezvăluit că, în miez de noapte, s-a decis introducerea desființării SIIJ la Comisia Juridică.  

”Noaptea ca tâlharii, useriștii premeditează uciderea cu sânge rece a tot ceea ce mai înseamnă democrație în țara mea! Desființarea Secției Speciale este doar un pas înainte pentru anularea imunității judecătorilor de la Curtea Constituțională și arestarea lor atunci când nu vor sta drepți în fața masacrării Constituției. Pentru că ăsta este scopul lor – schimbarea Constituției și îngenuncherea României. Vaietele lor ipocrite nu au nicio legătură, nu-i așa, cu intenția bine mascată de așa-zisă luptă pentru apărarea și favorizarea procurorilor DNA. În miez de noapte, s-a decis introducerea pe ordinea de zi a Comisiei Juridice pentru ședința de mâine a proiectului de desființare a SIIJ. Cu orice preț, Secția trebuie sa dispară. Este ultimul bastion care le sta în gât împotriva abuzurilor pe care urmează sa le comită. În miez de noapte, ghilotina a fost pregătită. În miez de noapte ia naștere “omul nou”.”, a scris Laura Vicol pe pagina sa de Facebook. 

De ce s-ar dori  SIIJ la DNA

Deputata PSD a explicat în exclusivitate pentru DC News de ce se vrea desființarea SIIJ și care e concluzia în contextul în care UDMR nu susține varianta USR. 

”Din perspectiva abuzurilor care urmează să fie făcute, dacă dosare de la Secția Specială, care ar trebui să fie exact ca DNA și DIICOT, se reîntorc la procurorii DNA, atunci un procuror DNA trebuie să își exercite atribuțiile conform profesiei pe care o are atât în dosarele în care trimite vinovați sau nu oameni în fața instanței judecătorești, pe de o parte, și, pe de altă parte, trebuie să dispună și asupra dosarelor în care sunt cercetați posibil colegii cu privire la alte abuzuri săvârșite tot de ei. Pe principiul corb la corb nu-și scoate ochii. De aceea se dorește readucerea dosarelor din cadrul Secției Speciale în cadrul DNA-ului. Din câte știu eu, din toate comisiile, avizul pentru desființarea SIIJ a fost unul negativ. Probabil singurul aviz pozitiv pentru desființare va fi unde sunt cu precădere reprezentați useriștii, adică la Comisia Juridică”, a declarat Laura Vicol în exclusivitate pentru DC News.  

Premierul Florin Cîţu a precizat că proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) este dezbătut în procedură de urgenţă în Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here