Bogdan Băncilă, vicepreşedintele SNPR Decus, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că are semnale că poliţiştii detaşaţi pe litoral stau în condiţii foarte proaste.

„Ca în fiecare an în sezonul estival, în toate staţiunile de pe litoralul românesc sunt detaşaţi/delegaţi în misiune poliţişti din toate judeţele ţării pentru a asigura un climat de normalitate turiştilor aflaţi în concediu. Şi tot ca în fiecare an, am semnale că aceştia fac obiectul bătăii de joc a comandanţilor laureaţi, fiind cazaţi în spaţii în care şefuţii nu şi-ar lăsa nici măcar animalul de companie pentru montă”, scrie Bogdan Bănică.

Acesta le-a transmis colegilor săi poliţişti să îi „orice aspect negativ în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, masă sau nemulţumirile legate de latura profesională pe perioada misiunii, pentru a le putea verifica personal şi pentru a întocmi un material ce va fi înaintat către conducerea #IGPR şi #MAI în vederea remedierii acestora”.

„Haideţi să punem cu toţii umărul şi să începem să avem curajul să ne împotrivim transformării Poliţiei Române într-o societate de tip SRL patronată de câte un şmecheraş înstelat. Şi însetat”, a mai scris Bănică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here