“Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe”, a afirmat Codrin Ştefănescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Deputatul PSD Florin Iordache a preluat atribuţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în perioada 16-24 martie, potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Codrin Ştefănescu a precizat duminică că acesta are o dublă hernie şi probleme cervicale. Social-democratul a mai spus că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaţilor PSD la europarlamentare.

Instaţa supremă l-a citat luni, 18 martie, pe Liviu Dragnea pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here