De bine ce a ieșit iarăși premierul demis, Ludovic Orban, la declarații și a făcut afirmații care contrazic însăși Constituția României, “Parlamentul este în contrasens cu societatea!”, apare o reacție chiar de la Strasbourg:

“De la Strasbourg, unde se dezbate noul buget, noul Cadru financiar pentru 2021-2027, acordul de negociere cu Marea Britanie, privesc cu îngrijorare și revoltă la circul pe care-l fac PNL și susținătorii lui! Cum sa prezinți program de guvernare cetatenilor si apoi sa nu-ți votezi propriul program? Nu intru pe conținutul programului pentru ca mi-ar lua mult timp sa arat cat de neadecvat este la situația din România!

Cum poti, ca Președinte al unui stat membru al UE, sa propui un prim ministru demis de Parlament cu o mare majoritate si care anunța public ca nu este susțint de propriul partid?

Unde se îndreaptă România?
Azi am vorbit in Comisia de control bugetar sa nu se pună condiționalitatea la acordarea de fonduri, funcționarea statului de drept! Am fost susținuta de un coleg polonez!
Ce putem crede? Ca Presedintele si PNL au încalcat cu buna știința Constituția ca sa ofere argumente Comisiei sa restricționeze fondurile pentru România?

Cred ca România va mai supraviețui ca stat suveran si independent daca, in urma alegerilor din acest an, vom avea un Parlament puternic ca prima instituție democratica, formată din romani bine pregătiți profesional, buni romani, patrioti, morali.
Apelul meu este la romani!
Dragi romani, nu va minimalizați rolul important la alegeri! Mergeți la vot, toti, daca s-ar putea, si votați pe criteriul valorii persoanelor-candidați!
Nu exista alta soluție! Altfel România va fi îngenuncheată definitiv!
Sa ne ajute Dumnezeu prin tot ce facem!”, a scris europarlamentarul Maria Grapini pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here