“Trăim niște momente astăzi pe care nici unii dintre noi, sau din generația noastră, nu le-au trăit și mă refer aici la această pandemie, așa cum a fost declarată ea de OMS. Îngrijorarea mea este că nu s-a ajuns încă la o solidaritate, la un lucru în echipă, de la omul simplu la instituțiile statului, de aceea apelul meu se adresează tututor cetățenilor, este un apel de solidaritate, de umanitate, de umanism, deoarece diferența nu o vor face doar doctorii dacă noi nu încercăm să prevenim, să contracarăm.

Vorbesc aici de acei români veniți din străinătate care nu au spus că sunt infectați și care au pus în pericol cadrele medicale. De aceea, eu și PPU din Timiș am pus la dispoziție niște numere de telefoane care vin în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, fie că sunt  persoane în vârstă, iarăși, trebuie să fim ponderati în consum.

-Am solicitat autorităților să fie mult mai bune comunicatoare și sa contracarăm mult mai bine eventuale viitoare infecții

-Vreau să le mulțumesc colegilor mei umaniști care s-au pus la dispoziție cu telefoanele personale…Nu ezitați să ne sunați pentru că este mai bine să sunați,  decât să facem o greșeală.”, a declarat Maria Grapini la Radio Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here