Psihopatie în spitalul Floreasca

După ce a fost înlăturat Mircea Beuran, în urma unei tragedii cu care nu a avut nicio legătură, ancheta nefiind finalizată nici până în ziua de azi, acesta a fost înlocuit cu Sorin Păun, soțul consilierei lui Klaus Iohannis.

“16 medici din Spitalul Floreasca îl acuză pe șeful unei secții că ”şi-a înţepat deliberat” doi colegi cu seringa cu care lucrase la un pacient cu hepatită C. În timpul unei operații din 6 martie, ”într-un acces de furie”, șeful de secție Sorin Păun și-a atacat doi colegi, susțin 8 medici primari chirurgi, 2 specialişti în chirurgie şi 6 rezidenţi.”, relatează publicația libertatea.ro

Această faptă se încadrează perfect la infracțiuni contra sănătății publice. Mai ales că vorbim de premeditare, Sorin Păun știind că acul este infectat cu hepatita C.

Deci, lăsând la o parte gestul care trădează grave probleme psihice și etice, din partea unui medic, lăsând la o parte că a fost promovat pe criterii politice în urma unei tragedii, medicul Sorin Păun este pasibil de pușcărie. Totodată, expresnational.ro a trimis o solicitare de sancționare a acestuia către Colegiul Medicilor din România, cerând luarea măsurilor corespunzătoare faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here